Menu Close

Politika Privatnosti

Tko smo mi

Na stranici bitcoin-centar.com se zalažemo za održavanje povjerenja svih posjetitelja naše web stranice. Konkretno, želimo da znate da se bitcoin-centar.com ne bavi prodajom, iznajmljivanjem ili trgovanjem popisa e-adresa drugim tvrtkama i poduzećima u marketinške svrhe.

U ovoj Politici Privatnosti pružamo detaljne informacije o tome kada i zašto prikupljamo osobne podatke, kako ih koristimo, ograničene uvjete pod kojima ih možemo otkriti drugima i kako ih čuvamo.

Ozbiljno shvaćamo vašu privatnost i poduzimamo mjere kako bismo svim posjetiteljima i korisnicima bitcoin-centar.com
osigurali sigurno okruženje.

 

Kolačići

Stranica bitcoin-centar.com može postaviti i pristupiti kolačićima bitcoin-centar.com na vašem računalu. Kolačići se koriste za pružanje osnovnih podataka u našem sustavu, za pružanje usluga koje tražite. Kolačići se mogu izbrisati u bilo kojem trenutku u postavkama  vašeg internetskog preglednika.

 

Google Analytics

Kada netko posjeti bitcoin-centar.com, koristimo uslugu treće strane, Google Analytics, za prikupljanje standardnih podataka iz internetskog dnevnika i detalja o obrascima ponašanja posjetitelja. To radimo kako bismo pratili stvari kao što su broj posjetitelja različitih dijelova stranice i interakcije s web stranicom. Ovi se podaci obrađuju na način koji nikoga ne identificira. Ne činimo i ne dopuštamo Googleu da pokušava pokušati saznati identitet posjetitelja naše web stranice.

 

Komentari na Web Stranici

Kad netko posjeti bitcoin-centar.com, može postojati mogućnost slanja komentara na određene članke ili stranice. Kad se predaju komentari, imate pravo koristiti pseudonime ili podatke koji u potpunosti skrivaju vaš identitet. Kada se pošalje komentar, bitni podaci (ime, e-adresa, web mjesto) koje se daju pohranjuju se. Ti se detalji pohranjuju kako bismo mogli prikazati vaš komentar vama i svima koji pregledavaju odjeljke komentara na web mjestu. Ne provjeravamo unesene podatke niti zahtijevamo provjeru.

Mogu postojati neke okolnosti u kojima se vaša IP adresa, zemljopisni položaj i drugi detalji povezani s preglednikom mogu dijeliti s tvrtkama trećih strana. Povremeno možemo podijeliti vaše gore navedene podatke sa spomenutim tvrtkama trećih strana.

 

Pristup Osobnim Podacima

Imate pravo pregledavati, mijenjati ili brisati osobne podatke koje posjedujemo. Pošaljite svoj zahtjev našem službeniku za zaštitu podataka Tomislav na planistrategija@gmail.com i mi ćemo zajedno s vama ukloniti sve vaše osobne podatke koje imamo.

 

Izmjene Naše Politike Privatnosti

U budućnosti ćemo možda izmijeniti našu Politiku Privatnosti, međutim, najnovija verzija politike upravljat će obradom vaših osobnih podataka i uvijek će vam biti dostupna.

Ako napravimo promjenu ove politike koja je prema vlastitom nahođenju materijalna, obavijestit ćemo vas ažuriranjem ili e-poštom, ako je moguće. Nastavljajući pristup našim uslugama ili njihovo korištenje, pristajete na obvezu uvjeta naše Politike Privatnosti

Leave a Reply

Your email address will not be published.